Intake gesprek

Lees meer over onze intake gesprekken

Intake Kuur

Iedere goede behandeling start met een goede diagnose; een correcte beoordeling van jouw problemen en behoeften.

Onze ervaren kuurcoördinator neemt tijdens een gesprek uitgebreid de tijd voor een grondige analyse en indien nodig een lichamelijk onderzoek.
Verder werken wij met de diagnostische methode EAV volgens dr Reinhold Voll. Deze methode is gebaseerd op de Chinese Geneeskunde en ontwikkeld door dr. Voll. Er worden hier geen naalden gebruikt, maar met een pen worden acupunctuurpunten op handen en voeten gemeten. Met behulp van EAV worden oorzaken van klachten opgespoord.

Wanneer de kuurcoördinator een goed beeld heeft wordt samen met jou besproken welke behandelingen wenselijk voor je zijn.

Intake wellness

30 min. – € 35,00

Je wilt onbezorgd een dag, of meerdere dagen genieten van de rust, de natuur en de bijzondere omgeving van Elaisa. Je wilt graag goed geadviseerd worden over welke behandelingen of belevenissen hiertoe kunnen bijdragen. Je wordt bij de receptie opgevangen door onze intake-coördinator en uw wensen en behoeften worden uitvoerig met u doorgesproken waarna een passend advies volgt.

Onze intake-coördinator vult uw gegevens in en maakt de reserveringen klaar. Je ontvangt je programma en wordt wegwijs gemaakt.

Bij boeking van twee of meer behandelingen, komt een persoonlijk intakegesprek op € 10,00.

Bioresonantie sessie

50 min. – € 69,00
Enkel te boeken aan het onthaal

Dankzij het bioresonantietoestel kunnen we je lichamelijke en eventueel emotionele onbalansen dedecteren. Vervolgens zoeken we samen naar het meest ideale traject afhankelijk van jouw lichamelijke en emotionele conditie.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa