connect to your inner nature

Beleef een unieke wellness ervaring in Limburg

Gelegen op het gebied van het Nationaal Park Hoge Kempen, op de grens van  Dilsen-Stokkem en Maasmechelen, midden in de prachtige natuur van het groene Limburg vinden we Elaisa Energetic Wellness. Alles aan het complex, de geometrische vormen, de kristallen en veel meer, omarmen je bieden je alles dat nodig is om compleet te ontspannen.

Vanaf het nabijgelegen Terhills Hotel kan je om de tien minuten met onze elektrische shuttle aan het complex geraken. Dit stille ritje door het prachtige natuurpark brengt je gegarandeerd meteen in de juiste stemming. Ben je liever nog meer in contact met de prachtige natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen? Je geraakt bij ons na een wandeling van 700 meter, waarin je meteen de voordelen van het groene Limburg kunt ontdekken.

Vanaf het najaar van 2020 kan je ons ook bereiken door het meer over te varen in een elektrisch bootje. Gegarandeerd een ideale start van je wellness dagje uit!

Wellness in de natuur

Start je wellness ervaring door meteen tot rust te komen.
Hoe je ook arriveert, de natuur rondom Elaisa zal je omarmen.

Geniet vervolgens van ons uitgebreid aanbod sauna’s, behandelingen en nog veel meer.

Ontdek de omgeving

Uitgebreid aanbod wellness activiteiten in Limburg

Ons uitgebreid aanbod is niet enkel uniek in Limburg maar ook ver daarbuiten. In verbinding staande met de prachtige en serene natuur van regio Dilsen-Stokkem en Maasmechelen bieden wij alles aan vanuit eenvoud en puurheid. Een uniek concept in Europa.

Elk element werd perfect gebalanceerd en heeft een unieke betekenis of energetisch doel. Elke kristal, granietsteen, poort of natuurelement werd geplaatst met de uiterste zorg en aandacht voor de geometrie van het gebouw.

Onze elementen of ceremonieën zijn allemaal afkomstige van oude maar ook hedendaagse culturen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat alle verblijven van onze bezoekers geslaagd zijn.

Ontdek ons aanbod
  • Meer dan 10 sauna’s
  • 16 behandelruimtes
  • Hammam
  • Verschillende relaxruimtes
  • Extensieve wellness behandelingen
  • Yoga Shala
  • Sushi-restaurant
  • Ruim 7.000m2 ontspanning

Aanvullende activiteiten in regio Limburg

De strategische ligging van Elaisa Energetic Wellness, tussen Maasmechelen en Dilsen-Stokkem, resulteert in een unieke wellness ervaring in het prachtige natuur van Limburg. Ook zorgt dit ervoor dat onze gasten hun verblijf kunnen koppelen aan een hele reeks andere activiteiten.

Ontdek hieronder waar je je bezoek aan Elaisa Energetic Wellness zoal aan kunt koppelen. Bekijk zeker ook onze arrangementen op op de hoogte te zijn van eventuele themadagen en om de mogelijkheid te ontdekken je verblijf te koppelen aan een overnachting in het geweldige Terhills Hotel.

Maastricht

Voorbij de grensovergang zit je in hartje nederlands Limburg. Gezellig winkelen om vervolgens de dag af te sluiten met een sauna?

Luik

Combineer je bezoek aan Elaisa met een dagtrip naar Luik. Sluit je dag af met een geweldige ontspannende sauna.

Hasselt

De hoofdstad van Limburg ligt op amper 38km van onze complexen. Sluit je citytrip Hasselt af met een relaxerende wellness behandeling.

Roermond

Na een dagje shoppen in Designer Outlet Roermond kan je Elaisa bezoeken om volledig tot rust te komen.